Gastronomie

Ontbijt. (> 8jr= 10€pp, < 8jr 6€)

Elke morgen komt de bakker heerlijk vers gebakken broodjes brengen. Met feest- en zondagen halen wij het brood voor het ontbijt bij het dorpshuis, waar ze de broden nog op authentieke manier  in de houtovens bakken
Laat u verwennen en begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt aan ons ontbijtbuffet.
Super verse broodjes, Portugese kaas, vleeswaren, huisgemaakte jam & granola, yoghurt, versgeperste sinaasappelsap, koffie, thee en altijd iets lekkers als verrassing.
U kunt het ontbijt via het reserveringsformulier bestellen of terplekke aanvragen.

Diner-mogelijkheden:

Houtgebakken Zalm (25 €pp all incl.)

Eén van de unieke events van Quinta da vida Serena is, dat er op vrijdag-avond een lekker stuk zalm, op authentieke manier, wordt gegrild op een houtvuur. (minimaal 6 personen)

We starten natuurlijk eerst met een drankje en overheerlijke hapjes. De zalm wordt geserveerd met een zelfgemaakte creatie aan groentjes uit eigen tuin. Afsluiten doen we met een lekker kopje koffie vergezeld van wat zoets.

BBQ (25€pp all incl.)

Op vrijdagavond kan er ipv de Zalm ook een BBQ geserveerd worden. (vlees/gevogelte/veggie) (minimaal 6 personen)

We starten natuurlijk eerst met een aperitief + hapjes en een voorgerechtje. We Voorzien verschillende groenten en bijgerechten en sluiten de avond af met een eigengemaakt dessertje + koffie of thee .

Pizza-night (21,5€pp all incl.)

Naast de BBQ/ZALM organiseren wij ook op dinsdag een tapas-& Pizza-avond waar jullie zelf jullie eigen pizza’s kunnen beleggen en bakken 🙂

Deze avonden, in tropische sferen, zijn altijd erg gezellig en er is voor ieder wat wils. Deze westerse maaltijd, vergezeld door een Portugees biertje of een goede wijn uit één van de lokale wijnhuizen maakt het geheel af.

Wij hopen u te kunnen uitnodigen voor onze BBQ of PIZZA-night.

Spaghetti menu. (15€ pp)

Hoe makkelijk kan het zijn!! U komt aan en u heeft geen zin om ’s avonds naar een restaurant te gaan of om uitgebreid te gaan koken.
U kunt bij ons een voordelig uitgebreide Spaghetti menu bestellen bestaande uit:
– Huisgemaakte soep
– Spaghetti da casa
– Blikje/flesje fris
– Dessert.

Wij zetten alles voor u klaar bij aankomst en u dient enkel nog de pasta te koken & de soep en saus op te warmen.
U kunt het menu via het reserveringsformulier bestellen.

Restaurants.

Wilt u advies over leuke en goede restaurants dan kunnen wij u daarin goed adviseren.
Aan de boulevard van São Martinho do Porto, de dorps restaurantjes, specifieke vis restaurantjes….informeer bij ons of kijk in jullie info-boekje op de kamer!