Tijd vliegt

4 november 2013.

tijd vliegt

De tijd vliegt…dat hoor je vaak zeggen…
Maar inderdaad, het zomerseizoen is alweer achter de rug!

We hebben een druk, super gezellig, seizoen gehad, met dit jaar ook véél kleine kindjes .
Hele dagen aan het strand en dan aan het einde van de dag, terwijl papa en mama lekker aan het relaxen en genieten waren op onze patio, nog even het zwembad in duiken.
Het grote fenomeen was dat we heel veel iPads zagen, waar de kindjes hun spelletjes op speelden . haha…naast elkaar op een bankje onder de olijfboom en dan samen een spelletje op de iPad en elkaar tips geven…8 jaar….!!
Je voelt je onderhand “bejaard”.
Soms viel het internet weg en bemerkten we zelfs al bij deze kleintjes hoe afhankelijk ze zich voelden van hun Ipad en internet. Tsja…dan was het even omschakelen naar lezen, knutselen en tekenen.
En…er waren natuurlijk altijd wel weer knuffelbeesten in de buurt…de honden Bor, Doerak, Chicco en Ukkie. Verwaand lopen er dan nog de 2 katten , Vlekje en Rover, rond die zich ook graag lieten aaien. Onze kwebbelende valkparkieten met hun mooie kuifjes….leuk om naar te kijken.

Al met al …was het weer een zomer om met plezier op terug te kijken. Wijnproeverijen,…fado avonden, andere muziek evenementen, middeleeuwse feesten, teveel om op te noemen. De Indische maaltijden, in tropische sferen, waren altijd erg gezellig en de BBQ avonden een succes. Ik moest vaak “aan de bak” voor diverse massages, maar dat doe ik met veel plezier. Je ziet hoe mensen zich dan overgeven aan een echte diepe ontspanning…
Heel fijn om op deze manier je werk te kunnen uitoefenen.

En ja…ook wij merken alles van de crisis..ook al zegt men dat we nu langzaam aan het eruit kruipen zijn. ( mwah….)
De armoede onder de Portugese bevolking is zichtbaar hier in het dorp en toch nog wordt alles gedeeld; wijn, eten, en onbetaalbare warme hartelijkheid…
Het “back to basic gevoel, maakt je creatief en laat je genieten van alle kleine dingen waar normaal gesproken aan voorbij wordt “gerend” !
De luxe van stilte en genieten van natuur en elkaar, maakt dat het quality time wordt. Het stukje persoonlijke aandacht wordt zeer gewaardeerd, omdat veel mensen niet echt meer de tijd nemen voor elkaar…en wij hebben de tijd…

We hebben veel positieve, energieke, vrolijke mensen ontmoet die ons het gevoel hebben gegeven…Jullie doen het goed!

Daar zijn we dankbaar voor!!

Alisa in de lucht

Contact

Bed & Breakfast Quinta da Vida Serena
Moshi & Stoffel

Rua Principal 115
2460-202 Casal de Macalhona (Alfeizerão)
Portugal
info@quinta-serena.com

Please only follow google maps https://g.page/quinta-serena-portugal?share

0032-476.522.901
00351-963.701.908